Coaching boek: gedragsverandering met behulp van de hoob-methode®

Structureel onlogisch gedrag leidt tot menselijk lijden, stress gerelateerde klachten en organisatiekosten die de pan uit rijzen. Waarom doen we het dan? Waarom gedragen mensen, ook slimme, zich voortdurend onlogisch? Waarom vertonen we, zakelijk en privé, onlogisch gedrag dat leidt tot falen, terwijl we wel snappen dat succesvol gedrag leidt tot een beter leven?

“Afleren is ook Leren”

door Jeroen Peterse

omslag-ont-wikkel-05-omslag-promo-voor-719x1024omslag-ont-wikkel-05-omslag-promo-achter-719x1024

Productbeschrijving

Het coaching boek “Afleren is ook Leren” beschrijft helder en overzichtelijk hoe diepgewortelde en moeilijk te doorbreken gedragspatronen van mensen en organisaties wél om te buigen zijn. Het coaching boek onderscheidt zich van andere boeken op het gebied van gedragscoaching of gedragstherapie door de effectieve integratie van zowel cognitieve als emotionele coaching. De door Jeroen Peterse ontwikkelde unieke hoob-methode®, maakt het mogelijk om blijvend gedrag in te zetten dat leidt tot succes. Ook wanneer u denkt dat dit onmogelijk is.

Jeroen Peterse is verbonden aan het Nederlands Centrum voor Gedragscoaching en Ont-wikkel Human Capital B.V.

‘Afleren is ook Leren’ beschrijft de psychologie achter het structureel onlogisch gedrag van mensen, maar ook wat we kunnen doen om ons wel succesvol te blijven gedragen. Het legt de werking van de hoob-methode® uit. Een toegankelijke, pragmatische en no-nonsens methode voor gedragscoaching. Iedereen kan met de hoob-methode® dagelijks zijn voordeel doen. Het toepassen van de hoob-methode® heeft een direct positief effect op onder andere welzijn, gezondheid, stress- en verzuimreductie, motivatie en verdiencapaciteit.

Het is gedragsverandering voor doeners!